Helt säkert!

Vi har mycket bra musik på biblioteket och köper kontinuerligt in nya cd-skivor. En av de senaste tillskotten är Facit med Annika Norlin, alias Säkert! som är en fullkomligt lysande samling sånger.
Annika Norlin är från Östersund och fyller 33 om en månad. Hon gör musik på engelska under namnet Hello Saferide och slog igenom 2005 med albumet Introducing ... Hello Saferide. Två år senare kom Säkert!s första skiva (Säkert!) med Vi kommer att dö samtidigt som hitsingel.




En annan (ganska) ny (väldigt) bra skiva är Pärlor och svin med Carolina Wallin Perez, där hon tolkar låtar av Kent. Wallin Perez är egentligen jazzsångerska och följaktligen är musiken mer influerad av cool jazz än pop och det fungerar väldigt bra. Min upplevelse är att texterna kommer fram mer och blir starkare än i de ursprungliga versionerna med Kent.
Här är ett smakprov från Pärlor och svin.



Musiken kan du hitta i vår katalog och du får låna hem alla cd-skivor i två veckor. Om du saknar någon skiva som du tycker att vi borde ha, går det utmärkt att lämna inköpsförslag, antingen via katalogen eller irl på biblioteket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar