Nytt!

Sensommaren är här och hösten nalkas snabbare än man kanske skulla önska, men det finns åtminstone en ljuspunkt i den mörka årstiden som väntar.

Höstens digra bokutgivning.

Det kommer ut galet många bra böcker i höst och härmed plockar jag ut ett fåtal av utgivningskakans russin för att trigga er läslängtan.Johan Theorins nya bok Sankta Psyko kommer ut i oktober och titeln bådar onekligen gott för oss som gillar otäckheter. Mer läskigt blir det när Minotaur förlag ger ut nya deckare av Denise Mina, Stephen Booth och Peter Robinson. Marie Hermansson, som tidigare bland annat skrivit den utmärkta Musselstranden, ger ut en ny roman nu i augusti som heter Himmelsdalen. Paul Austers nya bok Sunset Park kommer i september och då kommer också Joyce Carol Oates självbiografiska Änkans bok. En ny roman av engelska Lisa Jewell släpps i oktober: Syskonmakaren. Från Storbritannien kommer också skådespelerskan Dawn French som skrivit en roman som man kan förmoda är lika rolig som hon själv brukar vara. En liten smula underbar heter den. Den kontroversielle Michel Houllebecqs nya roman Kartan och landskapet kommer nu i augusti.


Sista russinet är den omåttligt populära Karin Brunk Holmqvists senaste alster Kaffe med musik.
Tänk på att nya böcker ofta är utlånade och att det kan finnas lång kö på dem. Då kan du själv reservera genom att logga in i vår katalog. Böcker som du inte hittar i katalogen kan du lämna inköpsförslag på, så försöker vi att köpa vi in dem åt dig.Välkomna hit!

2 kommentarer:

  1. Tack för bra tips! Det är alltid bra att veta vad som är på G....

    SvaraRadera
  2. Ja, vad kul! Det är ju faktiskt inte lätt att hitta rätt i den ymniga utgivningsskogen.

    SvaraRadera